Diensten: Apps, Websites en meer.

— Producten die we specifiek voor jouw doel ontwikkelen.

Strategie & Design

Het begint allemaal bij een goede strategie. Wat je behoeften ook zijn, wij bedenken voor elke klant de meest passende oplossing. Samen met jou maken we een brug tussen de techniek en jouw wensen. Zo ben je altijd verzekerd van een product wat helemaal aansluit bij je wensen en is deze altijd gebaseerd op onze laatste inzichten in de markt.

In tegenstelling tot veel software leveranciers beginnen wij pas als we een passend plan hebben gemaakt. Een plan met een schitterend design én een sterke technische onderbouwing. Dit bespreken we gedurende het project samen tijdens de Koders Sessies.

Strategie & Design

Web Development

Doordat Koders bestaat uit een team van jonge professionals, creëren wij de optimale maatwerk website voor jou.
Ons jonge team met inzicht in de markt en kennis van de meest recente state-of-the-art technieken zorgt ervoor dat jouw volgende stap in de digitale wereld een ervaring wordt waar je gebruikers op terugkijken.

Wil je een geavanceerd beheerpaneel, datasets verrijken, verwerken en op een logische manier presenteren, een schitterende website om je bedrijf naar een hoger digitaal niveau te tillen of een compleet platform zoals we dat al voor verschillende klanten succesvol hebben uitgerold? Wij gaan de uitdaging aan!

Web Development

App Development

Wanneer we met je meedenken over je (nieuwe) digitale strategie is de kans groot dat een app perfect in lijn ligt met jouw wensen. Maar hoe pak je dat nu aan?

Daar komen wij in beeld! We nemen de volledige ontwikkeling van de app op ons. Van design, prototype tot een volwaardig product waar je gebruikers van versteld zullen staan. Apps maken wij Hybride of Native. Voor iOS & Android. Afhankelijk van je wensen kiezen we de techniek die daar het beste op aansluit: hybride, native of misschien toch een Web applicatie.

App Development

Cloud Hosting

Hosting doen wij net even anders: In de Cloud. Naast het feit dat dit heel hip klinkt doen wij dit voor jou!

We maken uitsluitend gebruik van cloud hosting om jou het hoogste niveau van beschikbaarheid te kunnen bieden, ongeacht waar de bezoekers op je website of app vandaan komen. Wij bieden Cloud hosting in alle vormen en maten aan, van enkel advies tot de volledige realisatie en van hele kleine applicaties tot grote systemen die met elkaar samenwerken.

We zorgen ervoor dat je app automatisch schaalt op basis van het aantal bezoekers, zodat je ongeacht het aantal gebruikers altijd beschikbaar bent. Daarnaast zorgen we ervoor dat je app automatisch wordt uitgerold na een nieuwe update. Zo ben je verzekerd van de beste beveiliging en meest recente versie van jouw applicatie.

Cloud Hosting

Direct aan de slag?

Ben je nog niet helemaal overtuigd?

Bovenstaande diensten omschrijven in het kort waar Koders het beste in is. Maar het kan natuurlijk altijd zo zijn dat jouw doel hier niet precies bij aansluit.

Wij gaan geen uitdaging uit de weg! Je kunt me altijd even bellen of mailen en dan bespreken we jouw specifieke doelen!