Bannerafbeelding voor Motoroccasion.nl

Motoroccasion.nl

Complete modernisering en nieuwe maatwerk producten

Geleverde diensten

Web Development
API Development
Cloud Hosting
Design

Gebruikte technieken

API Platform
React
MongoDB
AWS
Wordpress
Logstash
Impressiefoto van  Motoroccasion.nl
Logo van  Motoroccasion.nl

Over Motoroccasion.nl

Met meer dan 1.500.000 bezoekers per jaar is Motorocassion.nl het grootste platform voor tweedehands motoren in Nederland. Daarnaast bieden zij via hun software Qonnex, en de daarbij aangesloten dealers, dé link naar beter klantcontact. Dit is een gebruiksvriendelijke online oplossing voor voorraad- en klantbeheer, promoties, facturatie, financieringen, social media en meer.

Strategie

Wij hebben nieuwe technieken, best practices en een efficiëntere werkwijze geïntroduceerd.Hierdoor kan Motoroccasion.nl enorm snel uitrollen, bijwerken en blijven verbeteren.

Ontwikkelen

Dankzij de door ons toegepaste werkwijze hebben we meerdere projecten op kunnen leveren in samenwerking met het beschikbare Development team van Motoroccasion.

Cloud hosting

Om de infrastructuur van Motoroccasion.nl en haar andere producten naar een hoger niveau te tillen hebben wij een schaalbare cloud infrastructuur ontworpen waar alle producten naadloos op aansluiten.

MotorSnelWeg.nl

Met een groot netwerk van dealers was een platform waarop particulieren hun motor konden verkopen een logische stap. In samenwerking met het front-end team van Motoroccasion.nl hebben wij de achterkant van deze website gebouwd en deze aangesloten op de volledig nieuwe API die wij voor Motoroccasion hebben ontwikkeld. Ook werkt Motorsnelweg.nl al volledig op de door ons ontworpen en gerealiseerde Cloud infrastructuur bij AWS.

Impressie van het project  MotorSnelWeg.nl

Thomas en Lorenso zijn echte techneuten met voorliefde voor nieuwe technieken. Zij weten deze technieken in te zetten om tot een prachtig resultaat te komen. Door bij de start van het project rekening te houden met alle vereisten wordt er door Koders een toekomstbestendige applicatie gebouwd.

Koders werkt snel en doeltreffend, ze zijn altijd bereid om, waar nodig, nog wat extra inzet te tonen.

Foto van Nick Peters

Nick Peters

Lead Developer

Direct aan de slag?

Nu is het aan jou om een succesvol project te starten

Ik ben Lorenso, een van de oprichters van Koders. Ik help je graag jouw bedrijf te optimaliseren en ik kan je helpen in ieder stadium, van design, techniek tot en met strategie.

Wil je meer weten of gewoon even kijken wat de mogelijkheden zijn? Je kunt me natuurlijk altijd bellen of een mailtje sturen.