Cases: Ons online portfolio

— Projecten waar we trots op zijn.

Logo van klant Grow & Co.

Grow & Co.

Volgende generatie werknemers feedback

Voor Grow & Co. ontwikkelden wij een systeem waarmee bedrijven hun medewerkers gemakkelijk kunnen beoordelen.

Wij ondersteunde ze met het uitdenken van het platform. Daarnaast zorgden wij voor de volledige digitale realisatie en uitrol op onze cloud infrastructuur.

Impressie van Grow & Co.
Logo van klant CodeSkillz

CodeSkillz

Online evalueren voor docenten

CodeSkillz biedt een unieke lesmethode waarmee leerlingen spelenderwijs digitale vaardigheden ontwikkelen. Leerlingen en docenten maken hierbij gebruik van een digitale omgeving.

Tijdens het uitvoeren van de lessen wordt er enorm veel data over de voortgang van de leerlingen verzameld. Wij hebben voor CodeSkillz een uitbreiding van hun docentenportaal ontwikkeld. De voortgang van de leerlingen en het aantal antwoorden per vraag zijn slechts enkele voorbeelden van de analytics die leraren nu gemakkelijk kunnen inzien.

Voor CodeSkillz hebben wij de API uitgebreid en Web development verzorgd.

Impressie van CodeSkillz
Logo van klant Motoroccasion.nl

Motoroccasion.nl

Complete modernisering

Met meer dan 1.500.000 bezoekers per jaar is Motorocassion.nl het grootste platform voor tweedehands motoren in Nederland.

Omdat Motoroccasion.nl de beste ervaring aan haar bezoekers wil bieden hebben zij Koders ingeschakeld. Samen met Motoroccasion hebben wij een compleet nieuwe API back-end opgezet waar alle nieuwe systemen van Motoroccasion.nl op kunnen gaan draaien.

Tijdens het ontwerpen van deze grootschalige opdracht hebben wij alle doelstellingen van Motoroccasion meegenomen om zo een systeem op te zetten dat zowel snel als continue werkt.

Impressie van Motoroccasion.nl
Logo van klant Aesthetic Lifestyle

Aesthetic Lifestyle

Web development

Al sinds 2015 is fitness de grootste passie van oprichter Niels Reijnen. Na meerdere opleidingen en cursussen ging hij aan de slag als personal trainer. Op instagram bouwde hij een grote following op waarmee hij een ware influencer begon te worden.

Het werd tijd voor de volgende stap. Koders ontwikkelde een website met informatie voor coaching, personal training, een blog en zelfs een webshop.

Impressie van Aesthetic Lifestyle

Direct aan de slag?

Nu is het aan jou om een succesvol project te starten

Ik ben Lorenso, een van de oprichters van Koders. Ik help je graag jouw bedrijf te optimaliseren en ik kan je helpen in ieder stadium, van design, techniek tot en met strategie.

Wil je meer weten of gewoon even kijken wat de mogelijkheden zijn? Je kunt me natuurlijk altijd bellen of een mailtje sturen.